Adres

We verwelkomen je graag!
 

Markt 1a, 6001 EJ Weert

Telefoon

Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie en vragen.

+31 6 19936494

Email

Neem contact op per email. We zullen deze zo snel als mogelijk beantwoorden.

info@stadshotelweert.nl

Veel gestelde vragen

Kunnen we al reserveren?
Op dit moment zijn de kamers te boeken via het formulier op de kamer pagina met 5% korting of via booking.com en bedandbreakfast.nl.
Kan ik annuleren?

Ja, dat kan. Bij annulering of wijziging tot 1 week vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering of wijziging daarna of in geval van no-show, wordt de totale prijs van de reservering in rekening gebracht.

Waar kan ik terecht bij vragen?
Onze service baliebar in “de eetkamer” is bemand van 8.00 tot 17.00 uur van woensdag tot zaterdag. Op zondag en maandag van 8.00 tot 11.00. Op dinsdag en buiten deze uren of indien je wat langer tijd nodig hebt bij vragen of reserveringen dan kan je buiten deze tijden natuurlijk altijd een afspraak met ons maken. Buiten de bemande servicebalie uren zijn we bereikbaar op +31 6 20410874.
Hoe laat kan ik Inchecken/uitchecken?
Je kunt inchecken vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur bij onze service baliebar in “de eetkamer” (ontbijt en lunchroom). Daarna op afspraak of zonder persoonlijk ontvangst via de gekregen toegangscode. Graag ontvangen we de geschatte aankomsttijd.

Uitchecken kan tussen 8.00 en 11.00 uur. Mocht je willen vertrekken op een tijdstip dat de service baliebar onbemand is en heb je geen druppel meer van ons of openstaande rekeningen dan horen we dit graag en kan er een digitale uitcheck plaats vinden.

Wilt u eerder inchecken of later uitchecken? Laat het ons weten! Op basis van beschikbaar en tegen een toeslag is dit vaak mogelijk.

Ons hotel is toegankelijk met je telefoon! Voor aankomst ontvang je van ons een mail met app en toegangscode. Hiermee verkrijg je op de geboekte dagen digitaal via je telefoon toegang. Voor de minder digitale mensen onder ons hebben we ook een aantal druppels (soort sleutelhanger, te leen tegen borg). Deze werkt hetzelfde als een digitaal hotel kaartje.

Kan ik bij jullie ook mijn fiets stallen of een fiets huren?
Maar natuurlijk! We hebben op de binnen plaats een overdekte fietsenstalling met oplader voor je elektrische fiets. Ga lekker de omgeving verkennen met je eigen fiets of huur er eentje (geen e- bike).

1 dag = € 15,- per fiets

½ dag = € 10,- per fiets

2 dagen = 25,- per fiets

Langer in overleg.

Zijn huisdieren toegestaan?
Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in ons hotel.
Is er Wifi?
Ja, in ons gehele hotel is er gratis wifi.
Is roken toegestaan?

Nee, roken is in het hotel niet toegestaan.

Zijn de prijzen per kamer of per persoon?
Prijzen zijn altijd per kamer. Indien er op een 2 persoonskamer gebruik gemaakt word van een bedbank dan is dit mogelijk op aanvraag en tegen een meerprijs.

Stadshotel Weert

Een speciale locatie

Het StadsHotel heeft een supercentrale ligging, middenin de oude binnenstad van Weert aan de markt met zijn horecaplein en tegenover de mooie Sint-Martinuskerk.

Vanuit ons hotel bereik je alle bezienswaardigheden, de beste horeca en de leukste winkels te voet. Weert is misschien niet de grootste stad maar wel heel gezellig en zowel in Weert zelf, als in de omgeving is van alles te doen.

Weert is een stad met een rijke historie. Dat zie je ook nog terug in de vele historische gebouwen. Daarnaast zijn er leuke winkels en als het een keer regent is er de mooie overdekte Muntpromenade.

Staat uw vraag er niet bij?

Stuur ons een bericht