Deluxe Studio

 

De studio is een lekkere ruime kamer van 30 m2. Hij heeft een luxe uitstraling en is van alle gemakken voorzien!

Tweepersoonskamer met Patio

 

Deze kamer van 24 m2 heeft naast een unieke uitstraling ook nog iets anders bijzonders, namelijk een eigen patio!

Deluxe Tweepersoonskamer

 

Deze kamers zijn allemaal uniek, in een bepaalde sfeer gedecoreerd en van alle gemakken voorzien!

Deluxe Kamer

 

Deze kamers zijn allemaal uniek, in een bepaalde sfeer gedecoreerd en van alle gemakken voorzien!

Geen kamer hetzelfde

Onze kamers zijn allemaal zeer comfortabel en uniek. In ons kleine boutique hotel is geen kamer hetzelfde. Allemaal hebben ze een eigen sfeer en alle ruimtes zijn met oog voor detail ingericht. De inrichting van iedere kamer is dan wel anders, middelpunt is steeds een goede boxpring en heerlijk beddengoed

Enkele kamers zijn gelegen op de benedenverdieping en hebben een gezamenlijke of zelfs eigen tuintje of terras en kookfaciliteiten. Hierdoor zijn ze zowel prive als ook voor zakelijk gebruik en voor een nacht, weekend maar ook een langere periode geschikt

De kamers hebben: Een Queen size 160x200m 2 persoons bed (op aanvraag bij boeking kan deze ook als 2 x 1 persoons bed opgemaakt worden), Een eigen badkamer met w.c. , douche of bad, klerenkast, koffie en theefaciliteiten, een flatscreen tv, koelkastje, gratis wifi, airconditioning en schoonheidsproducten.

Deluxe Kamers

Deze kamers zijn allemaal uniek, in een bepaalde sfeer gedecoreerd en van alle gemakken voorzien. Ze zijn 21 m2 groot en hebben een heerlijke queen size boxspring, complete badkamer met douche, een flatscreen tv, gratis Wifi, koffie en thee faciliteiten, koelkastje, klerenkast, zitje of bureautje en airco. Je kijkt uit op onze binnensteeg. Als je niet graag trappen loopt zijn ze ideaal omdat ze op de begane grond gelegen zijn. Ze hebben weliswaar geen eigen terras maar aan de achterzijde hebben we een leuk stadstuintje waar je heerlijk kunt toeven.

Deluxe Kamer

Tweepersoonskamer met Patio

Deluxe Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met Patio

Familie kamer

Reserveer indien beschikbaar de twee deluxe kamers naast elkaar met tussendeur, perfect voor families of samen reizende stellen of vrienden. Mail ons bij vragen via de contact pagina.

Tweepersoonskamer met Patio

Tweepersoonskamer met patio

Deze kamer van 24 m2 heeft naast een unieke uitstraling ook nog iets anders bijzonders, namelijk een eigen patio! Je loopt zo met een kop koffie vanuit je kamerdeur je eigen prive binnentuintje in. Of met je eigen gemaakte maaltijd. Er is namelijk ook een kitchenette compleet met inductiekookplaat, magnetron en koelkast aanwezig. Dus ook fijn voor een iets langer verblijf. Verder heeft ook deze kamer een heerlijke queen size boxspring, complete badkamer met douche, een flatscreen tv, gratis Wifi en airco en is gelegen op de begane grond. Deze bijzondere kamer kan ook als bruidsuite met arrangement geboekt worden.

Deluxe Studio

De Deluxe Studio is een lekkere ruime kamer van 30 m2. Hij heeft een luxe uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Zo heeft hij uiteraard weer een heerlijke queen size boxspring, complete badkamer met bad, een flatscreen tv, gratis Wifi en airco. Maar daarnaast ook een schuifdeur naar een eigen terrasje in ons stadstuintje, een complete keuken, grote inloopkast, eet en schrijftafel, uitgebreid zitje en slaapbank. Hierdoor is deze kamer ook voor 4 personen geschikt (op aanvraag en tegen een toeslag). Deze kamer is bij uitstek geschikt voor meerdaags verblijf en kan bijvoorbeeld als zakelijk verblijf maar ook als bruidssuite met een leuk arrangement geboekt worden.
Deluxe Studio